Select Page

Wat anderen zeggen

[vc_row css=”.vc_custom_1585689768837{padding-top: 10px !important;padding-bottom: 5px !important;}”][vc_column][zozo_vc_section_title text_align=”center” title=”Wat anderen zeggen!”][/zozo_vc_section_title][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1585763881073{padding-top: 5px !important;}”][vc_column width=”2/3″][ult_sticky_section][zozo_vc_section_title text_align=”left” title=”“Blijf altijd dicht bij jezelf, want jij weet wat het beste voor jou is” FEIKJE” title_type=”h5″]

In September 2017 begon ik aan de opleiding VAVO om mijn eindexamen van de HAVO af te ronden. Via de school kwam ik in aanraking met een mentortraject omdat ik op zoek was naar ondersteuning voor mijn schooltaken.  Zij boden mij een mentor aan die mij hierbij kon helpen. Carolina was mijn coördinator maar al snel merkten we dat we samen meer een klik hadden.  Uiteindelijk heb ik Carolina als mentor gekregen.

Ik begon aan het traject als een onzeker meisje. Ik had last van angstklachten en vooral mijn faalangst zat me in de weg. Ik merkte dat ik op school bang was om te falen, in sociale contacten en ook tijdens mijn passie, zingen.

Samen met Carolina ben ik gaan kijken naar manieren om hiervan af te komen. In het begin vond ik het erg spannend te zingen voor Carolina, dan klapte ik dicht of werd ik emotioneel. Doordat ik het gevoel kreeg dat Carolina me nooit veroordeelde en ook open was over haar eigen angsten en onzekerheden ontstond er een vertrouwensband. Carolina heeft me door het stellen van de juiste vragen, het bieden van ondersteuning waar nodig en met vooral veel humor het vertrouwen in mezelf teruggegeven.

Een belangrijk onderdeel van ons traject was het inspelen op je gevoel, vaak ben ik veel in mijn hoofd bezig en vergeet hoe ik me eigenlijk voel. Ook met het zingen vergat ik vaak te genieten en was ik alleen maar bezig met “klink ik wel zuiver of heb ik wel de goede toon te pakken”. Door veel liedjes op te nemen en ze terug te luisteren kreeg ik steeds meer plezier in het zingen. Over een aantal weken zing ik op de bruiloft van mijn zus, dit had ik een jaar geleden nooit gedurfd.

Bij Carolina kan ik altijd mijn ei kwijt, of ik nu wil praten of alleen wil zingen dat maakt niet uit. Het onzekere meisje dat ik in 2017 was is verdwenen, en is nu een zelfverzekerde vrouw geworden.

Weet jij nog niet zo goed hoe jij het vertrouwen in jezelf weer terug kunt vinden (want het zit er zeker weten!) en ben je op zoek naar iemand die je hier goed in kan coachen? Dan ben je bij Carolina aan het juiste adres.

[/zozo_vc_section_title][/ult_sticky_section][vc_separator color=”green” border_width=”2″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”840″ img_size=”medium” style=”vc_box_rounded”][/vc_column][/vc_row][vc_row bg_type=”bg_color” css=”.vc_custom_1585764090508{padding-top: 2px !important;}” bg_color_value=”#f4f4f4″][vc_column width=”2/3″][ult_sticky_section][zozo_vc_section_title text_align=”left” title=”“Plaats je vertrouwen wat je in je hart voelt. Leer van het verleden en geniet van het Nu” SAVANNEH” title_type=”h5″]

In 2017 beleefde ik een periode waarbij ik niet zo goed wist hoe ik volgende stappen van mijn leven zou willen invullen. Via mijn zus kwam ik in contact met een mentortraject, hier ontmoette ik Carolina. Samen met haar ben ik gaan werken aan mijn zelfvertrouwen en planning. Het kostte mij moeite om de dingen die ik wilde ondernemen, te overzien en dus moeilijk keuzes kon maken waar ik het beste mee kon beginnen.

De coaching die Carolina mij heeft geboden, heeft mij geholpen bij het maken van goede keuzes en het creëren van meer structuur in mijn leven. Door de vele gesprekken die wij hebben gevoerd, is mijn zelfvertrouwen gegroeid.

Zingen deed ik altijd al graag, maar op een podium staan was voor mij behoorlijk spannend. Carolina is Life- Zangcoach, dus heeft ze mij ook bij dit laatste kunnen ondersteunen. We hebben samen gezongen, liedjes opgenomen en inmiddels heb ik twee keer deelgenomen aan een open podium.

Het zingen gaf me meer kracht en zelfvertrouwen, omdat ik hierdoor ervoer hoe om te gaan met bepaalde emoties. Hoe meer we dit deden, hoe beter ik in staat was onzekerheden los te laten.

Carolina is voor mij iemand aan wie ik alles kwijt kan. De gesprekken, die wij samen gevoerd hebben, leidden ertoe dat ik meer zelfbewust ben geworden. Ik weet nu hoe ik meer rust kan inbrengen in mijn leven.

Voor jongeren die worstelen met onzekerheid of zoeken naar structuur in het leven, zelfs als je enkel wil zingen, kan ik van harte aanbevelen een beroep te doen op Carolina.

[/zozo_vc_section_title][/ult_sticky_section][vc_separator color=”green” border_width=”2″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”726″ img_size=”medium” style=”vc_box_rounded”][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1585763827209{padding-top: 5px !important;}”][vc_column width=”2/3″][ult_sticky_section][zozo_vc_section_title text_align=”left” title=”“Be Loving towards yourself – Wees Liefdevol naar Jezelf toe” WIM” title_type=”h5″]

Carolina heeft een natuurlijke, warme en heel prettige coaching stijl. Zij luistert aandachtig naar mij, voelt mij aan, leeft zich in mij en heeft oog voor detail. Op subtiele wijze koppelt zij tijdens de Life- Zangcoaching terug wat haar opvalt en geeft zij vervolgens inzicht waarin ik mij kan verbeteren.Hierdoor heb ik mijn stem en de manier waarop ik deze gebruik, heel goed leren kennen.

Ook heeft Carolina’s Life- Zangcoaching mij geleerd om ontspannen adem te halen tijdens het zingen en tijdens het praten, en om duidelijk te articuleren. Het heeft mij geleerd om mijn lichaam goed aan te voelen en om open te staan voor wat er bij mij binnenkomt. Ik kan nu beter ontvangen en kan beter op mezelf vertrouwen, zowel tijdens het zingen als in mijn dagelijks leven.

Ik ben je enorm dankbaar voor je Life- Zang coaching, Carolina. Daarvan en van het zingen heb ik heel veel genoten. Ik wens jou heel veel plezier en succes met je Life- Zang coaching praktijk en met je zangcarrière.

Warme groet,Wim

[/zozo_vc_section_title][/ult_sticky_section][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”10364″ img_size=”medium” style=”vc_box_rounded”][/vc_column][/vc_row]