Select Page

Wie is Carolina

[vc_row css=”.vc_custom_1585683773366{padding-top: 10px !important;}”][vc_column width=”2/3″][zozo_vc_section_title text_align=”left” title=”Als je me echt zou kennen …”]

Als je me echt zou kennen dan zou je weten dat ik een gelukkige vrouw ben die een lange weg heeft bewandeld om dat geluk te bereiken. Ik heb in mijn leven veel meegemaakt en geleerd. Dat heeft mij kracht en zelfvertrouwen gegeven en heeft mij gemaakt tot de vrouw die ik nu ben. Mijn verhaal wil ik graag met jullie delen. Misschien herken je jezelf erin of helpt het jou om meer zelfvertrouwen te krijgen en in je kracht te komen.

Ik kom uit een warm en muzikaal gezin van vijf kinderen, 2 broers en 2 zussen en het was over het algemeen gezellig thuis. De relatie van mijn ouders had ups en downs, alleen kreeg ik dat als kind niet zoveel mee. Totdat er een moment kwam dat mijn ouders gingen scheiden. Dat kwam hard aan en geheel onverwachts, op dat moment ging er voor mij van alles veranderen. Er was geen stabiliteit meer in mijn leven, de basis was weg. Ik voelde me verdrietig, boos en vooral in de steek gelaten. Als meisje van 13 jaar ben ik sneller volwassen geworden. Ik was niet meer gemotiveerd om naar school te gaan. Ik moest me sterk houden, overleven. Ik mocht mezelf niet kwetsbaar opstellen en vooral geen emoties tonen….

Mijn enige uitlaatklep was mijn passie voor zingen en muziek waar ik mijn kracht uit kon halen. De scheiding van mijn ouders heeft invloed gehad op mijn leven en relaties. Door mezelf weg te cijferen was ik niet meer wie ik eigenlijk was. Ik raakte op den duur mijn zelfvertrouwen en vooral het geloof in mijzelf kwijt. Hoe fijn zou het zijn geweest als ik toen een luisterend oor had om tegen te kunnen praten over hoe ik mij voelde….

Gelukkig was zingen en het schrijven van eigen nummers mijn uitlaatklep, waar ik nog steeds veel kracht uit haal. Na een aantal jaren ben ik uit een beklemmende relatie gekomen en heb ik aan mijn persoonlijke ontwikkeling en zelfvertrouwen gewerkt.

In die tijd ben ik in aanraking gekomen met Challenge Day Nederland, een organisatie die zich inzet voor jongeren met een visie dat ieder kind in een wereld leeft waar het zich veilig, geliefd en gewaardeerd voelt. Bij deze organisatie heb ik een Be The Change en een Living The Change workshop gevolgd. Dit heeft mij zo geïnspireerd dat ik heb besloten jongvolwassenen te helpen om in hun eigen kracht te komen, door middel van Life- zang coaching een combinatie van fijne gesprekken en lekker zingen vanuit je gevoel.

Ik ben opgeleid tot NLP Practitioner en jongerencoach, en werk als Life-Jongeren  Zangcoach voor jongvolwassenen, die een luisterend oor en een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Met mijn missie en passie als life-zangcoach en jongerencoach help ik jongeren en jongvolwassenen meer in zichzelf te geloven en in hun kracht te zetten. Dit doe ik met een unieke combinatie van een fijn gesprek, een luisterend oor en lekker zingen!

Het zijn next levels die je stap voor stap kunt bereiken en daar wil ik je graag bij helpen.

Er was in mijn tijd geen begeleiding, als life-coaching of een luisterend oor voor jongvolwassenen. Gelukkig is dat nu anders en kan ik als Life-Jongeren Zangcoach mijn kennis hier aan bijdragen met een unieke combinatie van een fijn gesprek en lekker zingen!

Dit is als je mij echt zou kennen……Wat zou ik van jou weten, als ik jou echt zou kennen?

Hartelijke groet, Carolina
Life- Zangcoach en Levensgenieter[/zozo_vc_section_title][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”10238″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]